Medicinska veckoprogrammet

GLS SOMMARBREV

 

Bästa medlem !

GLS kansli kommer att ha semesterstängt mellan vecka 27-31.

 

Höstutflykt onsdagen 28 augusti till Gunnebo Slott och trädgårdar

Avresa från Götaplatsen med buss klockan 17.00 för resa till Gunnebo. Guidning runt i 1700-talsslottet Gunnebo med dess intressanta historia följt av rundvandring i den utvecklade trädgården följt av samkväm i Gunnebo Krog enligt tradition.

Kostnaden 450 kronor per person, inklusive resa tur och retur, guidning och tvårättersmeny, betalas i förväg till GLS via bankgiro 500-9576, GLS tillhanda senast 13 augusti (bindande anmälan). Måltidsdryck med vin eller öl tillkommer, beställs och betalas på plats. Åter till Götaplatsen omkring klockan 22.30. Vid regn medtag gärna paraply.
För er som ordnar egen transport så samlas samtliga kl 17.45 vid slottet.
* Vid denna utflykt tar GLS inte emot några ansökningar om resebidrag, första tillfället är onsdagsmötet den 4 september.

Passa på redan nu att anmäla er till GLS höstutflykt via länken: GLS höstutflykt

(Alternativt e-post till GLS kansli)

Varmt välkomna!

 

Stiftelsen Dr Helene Kindgrens Fond för medicine studerande

Stiftelsen bildades av föräldrarna till en ung läkare som avled av svår sjukdom. Ändamålet är att bevilja bidrag till medicine studerande vid Göteborgs universitet, att användas till inköp av litterautur och andra läromedel som anses nödvändiga för utbildningen. Utlysningen kommer att ske i slutet av augusti, med sista ansökningsdag den 10 oktober. Ansökningsformulär kommer att finnas på GLS hemsida.


GLS har sommaruppehåll för utdelning av välgörenhetsfonderna. Nästa utdelning kommer att ske i början av september.

 

GLAD SOMMAR ÖNSKAR GÖTEBORGS LÄKARESÄLLSKAP !